Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Gaye Babür “Şansını Zorlama” adlı şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yap

Gaye Babür “Şansını Zorlama” adlı şarkısıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yap
Ucuz Web Tasarım
14.06.2024
A+
A-

Gaye Babür söz ve müziği Erhan Erkal’a ait “Şansını Zorlama” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.Ayrıca Erhan Erkal’a ait “Şansını Zorlama” adlı şarkısı için kendilerine teşekkürlerini ifade etti.

 

Asıl mesleği eczacılık olan Gaye Babür daha çocukluk yaşlarından itibaren oyunculuk ve müziğe büyük ilgi duyarken çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ani bir kararla müzik eğitimleri aldıktan sonra ilk teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Gaye Babür “Şansını Zorlama” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da ünlü yönetmen Erkan Nas oturdu.

Genç sanatçı Gaye Babür basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Kendimi bildim bileli sanata karşı içimde karşı doyamadığım bir ilgi vardı. Hayallerimden birisi oyunculuk diğeri de ses sanatçısı olmaktı. Hep insanların hayallerinin peşinde koşması gerektiğine inanan biri olarak ani bir kararla uzun bir müzikal eğitim aldıktan sonra destekleriyle ilk çalışmamı müzikseverlerle buluşturdum. Klip çekimleri esnasında tanışıp kısa sürede kaynaştığım sevgili dostum büyük sanatçı Latif Doğan’a da buradan ayrıca tekrar destekleri ve yönlendirmeleri için teşekkür ediyorum. Herkes şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram sonrası da klip çekimlerimizin montajını tamamlayıp tüm dijital platformlarda yayınlanacak” diyerek duygularını ifade etti.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.