Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

İzmir’den süperstar Ajda Pekkan geçti

İzmir’den süperstar Ajda Pekkan geçti
Ucuz Web Tasarım
20.06.2024
A+
A-

Süperstar Ajda Pekkan, Türkiye turnesini İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konserle sürdürdü. Kerkisolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde Ajda Pekkan, dillere destan hit şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.

Konserin en duygusal anı ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için seslendirdiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısı oldu. Atatürk’ün fotoğraflarının led ekrana yansıdığı bu performans, İzmirli müzikseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Burcu Sedef imzalı siyah beyaz elbisesiyle göz kamaştıran Ajda Pekkan, tüm biletleri tükenerek tıklım tıklım olan konser alanını coşturdu. Muhteşem sahne performansı ve enerjisiyle hayranlarını bir kez daha kendine hayran bırakan Ajda Pekkan, “Bütün enerjimi sizden alıyorum. İyi ki varsınız” diyerek sevenlerine teşekkür etti.

Ajda Pekkan’ın Türkiye turnesi 24 Haziran’da Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 28 Haziran’da Ankara Atılım, 8 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro, 14 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve 20 Temmuz’da ise Marmaris Amfi Tiyatro’da devam edecek.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.