Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Yıldız Yarışmacılar Nevçarşı’da, Efsane Buluşmada!

Yıldız Yarışmacılar Nevçarşı’da, Efsane Buluşmada!
Ucuz Web Tasarım
20.05.2024
A+
A-

Nevçarşı Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “Survivor Sohbetleri” etkinliği, ünlü Survivor yarışmacıları Yaman Keleş, Hakan Hatipoğlu ve Yasin Obuz’un katılımıyla gerçekleşti.

Üç yıldız yarışmacı, Survivor deneyimlerini ve ada hayatının zorluklarını anlattılar. Kendi yaşadıkları komik ve unutulmaz anıları seyirciyle paylaşarak, etkinliği daha da özel bir hale getirdiler.

Yasin, “Bacağımı feda ettim,” derken, Hakan ise “Kolumu feda ettim ve pazartesi omzumdan büyük bir ameliyat olacağım,” şeklinde konuştu.
Yaman ise sürekli gözyaşlarını feda ettiğini belirterek, “Sadece sürekli ağlıyordum,” diye ekledi.

Katılımcılardan gelen bir soru üzerine, Acun Medya ekibinin yarışmacı seçimlerinde, iyi bir sporcu ya da manken tipinden ziyade, karakter analiziyle dikkat çekici ve seyircinin merak edeceği kişileri seçtiklerini ifade ettiler.

Yasin ve Hakan, Yaman’ın yarıştığı süre boyunca gösterdiği duygusal yoğunlukla, SMS oylaması olsaydı finale kadar gidebileceğini ve hatta şampiyon olabileceğini dile getirdiler.

Hakan Survivor’da taktığı Uğurlu kolyesine izleyiciler arasındaki okula giderken motor çarpıp ayağı sakatlanan söyleşiye tekerlekli sandalyesiyle gelen küçük kız
çocuğuna hediye etti.

Etkinlik, katılımcılardan tam not alırken, Banu Noyan ve ekibi bir kez daha başarılı bir organizasyona imza attılar. Seyircilerin yoğun ilgisi ve pozitif geri dönüşleri, etkinliğin ne kadar başarılı geçtiğini bir kez daha kanıtladı.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.