Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Raif Akyüz ilkleri başarmaya devam ediyor

Raif Akyüz ilkleri başarmaya devam ediyor
Ucuz Web Tasarım
16.06.2024
A+
A-

Raif Akyüz daha önce hatırlanacağı üzere “Cehennem Melekleri” , “Black Adam” gibi gişe rekortmeni dünyaca ünlü yapımlarda oynayan  Hollywood yıldızı aktris Natalie Burn , “Taşıyıcı 2” , “Yenilmez 2” ve “Kır Zincirleri” filmlerinde oynayan Hollywood yıldızı Silvio Simac’  , Jack İlco gibi ünlü aktörlerin yanında dünyaca ünlü müzik grubu Trendz , “Billionera” adlı şarkısıyla aylarca dünya listelerinde ilk sırada yer alan Otilia gibi bir çok starı programında ağırlayarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Dünyaca ünlü sanatçıları konuk alması aynı zamanda dünya basınında da büyük ilgi gördü. Özellikle ABD, Güney Kore ve İngiltere’de bazı haber siteleri Raif Akyüz ve ağırladığı konuklarla ilgili haberler yapmıştı.

 

Ülkemizde de birçok ünlü sanatçıyı programına konuk alan başarılı sunucu Raif Akyüz başta ulusal medyada basılı olmak üzere konukları ile defalarca haber olurken bu kez de yeni başlayacağı Number One TV ve Number One Türk ekranlarından ortaklaşa yayınlanacak olan kendisine ait projesi Freeline By Raif Akyüz adlı programını Nişantaşı Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü öğrencileri ile birlikte hazırlayarak bir ilke daha imza atıyor.

Raif Akyüz, Number One TV ve Nişantaşı Üniversitesi’nin bu ortak projesi hakkında basına kısa bir açıklama yapan ekranların sevilen yüzü Akyüz “ Öncelikle böyle bir projede üniversiteli arkadaşlarımla birlikte çalışacağım için çok mutluyum. Birlikte çalıştığım tüm öğrenci arkadaşlarımın heyecanı gözlerinden okunuyor. Bunun bir parçası olmak benim için büyük bir gurur. Bildiğim kadarıyla böyle bir işbirliği ve program daha önce hiç yapılmadı. Bu projenin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan başta Ali Karacan olmak üzere , Volkan Öksüz , Sedat Kebabcı , Levent Uysal , Ahmet Süngeriçlioğlu , Selma Karatepe , Burcu Kurtiş  Asena Serttaş ve daha nice emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.