Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Voleybolun Türkiye’deki yükselişi

Türk Hava Yolları’nın Misli.com Sultan Ligi takımının spikeri Ada Germen, yeni sezon öncesi bir açıklama yaptı. Avrupa’da ve ligde yeni sezon için hedeflerinin yüksek olduğunu söyleyen Spiker, “Yoğun ve antrenmanlı bir süreç.

Voleybolun Türkiye’deki yükselişi
Ucuz Web Tasarım
28.10.2022
A+
A-

Bazı arkadaşlarımız milli takımdan dolayı aramıza geç katıldı. Tam kadro ile antrenmanlara başladığımızda ben çalıştım. Sahada uyum için, herkesin keyif aldığı verimli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Kupadan yenilgisiz ayrılmanın lig öncesi bizim için iyi bir motivasyon olduğunu söyleyebilirim. Bu yıl hedef her yıl olduğu gibi yüksek! Hedefimiz Avrupa Kupası ve ligde ilk üç” dedi. 1xbet adresi

“Türkiye’de voleybolun yükselişi inanılmaz”

Germen, Türkiye’nin özellikle Ankara’nın özel bir voleybol seyircisi olduğunu belirterek, “Ankara seyircisi her zaman çok özeldi. Daha gençken bile, Kaç Yıl Önce Düşün’de zar zor yer bulabildim. Taraf tutmak yerine her iki rakipten de voleyboldan, iyi hamlelerden ve rallilerden keyif almayı çok iyi bildiklerini düşünüyorum. Onları farklı kılan da budur. Türkiye’de voleybolun yükselişi inanılmaz. Eskiden voleybolcu olduğumuzu söylediğimizde kendimizi kuralların ne olduğu sorularını cevaplarken buluyorduk. Şimdi bizi yolda görenler bize koşuyor ya da biz voleybolcuyuz dediğimizde gözleri parlıyor. Özellikle küçük kardeşlerimizden ve ailelerinin liderliğinden gelen bu sevgi ve ilgi voleybolu çok daha ileriye taşıyacaktır. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

“Hedefim her zaman takımıma katkı sağlamak” diyen Germen, en büyük hedefinin

Takımına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Milli takım herkesin hayalidir ve böyle bir görev alırsam gurur duyarım” dedi.

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.