Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Son Dakika: Salih Özcan Borussia Dortmund ile Anlaşma Sağladı

Bundesliga takımlarından Köln’de forma giyen Salih ÖZCAN, Borussia Dortmund’a transfer oldu.

Son Dakika: Salih Özcan Borussia Dortmund ile Anlaşma Sağladı
Ucuz Web Tasarım
24.05.2022
A+
A-

Borussia Dortmund, Köln’den milli futbolcu Salih Özcan’ı transfer etti. Bild’e göre, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dortmund için sağlık kontrolünden geçti. Sarı-siyahlı ekip, Salih Özcan için Köln’e 10 milyon Euro ödeyecek.

Milli Takımı Seçmişti

Türk milli takımına seçilen Salih Özcan, 29 Mart’ta İtalya’ya karşı oynadığı özel maçta ilk kez milli takım formasını giydi. Bu sezon Köln formasıyla 34 maçta forma giyen Salih Özcan, 2 gol atıp bir de asist yaptı. Yıldız futbolcu son haftalardaki performansıyla kariyerinin zirve noktalarını yaşamayı başarıyor. Yükselen form grafiğiyle dikkatleri üzerine çeken milli oyuncuya Türkiye’den de birçok kulübün talip olduğu basına yansıyan bilgiler arasında bulunmaktadır.

50tl deneme bonusu

Fakat yıldız oyuncunun asistanlarından konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yıldız oyuncunun sezon sonunda Alman Devi Borussia Dortmund’a transfer olması bekleniyor.

Alman Deviyle Anlaşma Sağlandı.

Alman devi Salih Özcan’a 10 euro bonservis vermek için hazır konumda bekliyor. Yapılan açıklamalarda kariyerinin zirve noktasında olduğunu söyleyen ünlü futbolcu Almanya’da mutlu olduğunu ve şu an için Türkiye’ye dönmek istemediğini belirtti. Böylelikle Türk kulüplerine kapıya ardına kadar kapatmış oldu. Konuyla ilgili yeni açıklamalar ise daha gelmedi. Fakat gelecek sezon Salih Özcan’ın %90 ihtimalle Borussia Dortmun’da olacağı tahmin edilen konular arasında bulunmaktadır.

 

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.