Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Kadir Baş’tan “Tam Bi Manyak”

Kadir Baş’tan “Tam Bi Manyak”
Ucuz Web Tasarım
11.06.2024
A+
A-

Daha ilkokul yıllarında müzik öğretmeninin “sesin çok güzel” demesi ve teşvik etmesiyle müzik serüvenine başlayan Kadir Baş daha sonra tüm eğitim hayatı boyunca okul müsamereleri ve yarışmalara katılarak müzik kariyerinde basamakları teker teker çıkmaya başladı.

Bu süreçte yurt içi ve yurt dışından birçok mekanda sahne alan Kadir Baş 1996 yılında üniversiteye girip Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü’nde okumuştur. 1997 yılında TRT’nin açmış olduğu Türk Sanat Müziği SES yarışmasında Türkiye ikincisi olarak başarısını taçlandırmıştır. Başarılı sanatçı yine bu dönemde Türkiye’nin değerli birçok sanatçısıyla sahne çalışmaları yapmıştır.

2000 yılında müzik öğretmeni olarak Hakkari’ye atanan Kadir Baş burada görev yaptığı dönemde de yapmış olduğu müzik çalışmalarıyla ulusal boyutta beğeniler kazanmıştır.

2009-2013 yıllarında uzun bir süre Almanya ve Hollanda’da müzik çalışmaları yapan Kadir Baş sözleri Ahmet Akkaya ve Esvet Gamze Soydan’a müziği Ahmet Akkaya’ya ait “Tam Bi Manyak” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Kadir Baş “Tam Bi Manyak” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ahmet Akkaya otururken klip kısa sürede 250 binden fazla müziksever tarafından izlendi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.