Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Seçkin Piriler, Yıldız Tilbe’nin efsane şarkısı ‘Aşkperest’i rock yorumu ile müzikseverlerle buluşturuyor.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Seçkin Piriler, yaz başında sahnelere “Aşk Beni Bulur” adlı şarkısıyla geri dönmesinin ardından, şimdi de dönemine damga vuran bir Yıldız Tilbe klasiği olan ‘Aşkperest’i rock tarzında yeniden yorumlamaya hazırlanıyor.

Seçkin Piriler, Yıldız Tilbe’nin efsane şarkısı ‘Aşkperest’i rock yorumu ile müzikseverlerle buluşturuyor.
28.09.2024
A+
A-

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Seçkin Piriler, yaz başında sahnelere “Aşk Beni Bulur” adlı şarkısıyla geri dönmesinin ardından, şimdi de dönemine damga vuran bir Yıldız Tilbe klasiği olan ‘Aşkperest’i rock tarzında yeniden yorumlamaya hazırlanıyor. Piriler, bu özel şarkıyı modern bir yaklaşımla rock tınılarıyla buluştururken, hayranlarına yepyeni bir müzikal deneyim sunmayı hedefliyor.

Yapay zeka teknolojisi ile hazırlanan dikkat çekici klibiyle de gündemde kendinden söz ettirecek olan Seçkin Piriler, ‘Aşkperest’ ile müzik listelerinde iddialı bir çıkış yapacak. Şarkının, kendisine can dostu Yıldız Tilbe tarafından hediye edildiğini belirten Piriler, bu anlamlı projede Yıldız Tilbe’nin yıllardır birlikte çalıştığı başarılı aranjör Kahev Bahçevan ile bir araya geldi.

Bahçevan, şarkının orijinal düzenlemesini modern rock tınılarıyla harmanlayarak, şarkıya yepyeni bir soluk kazandırdı. Yeni düzenleme, nostaljik ruhunu korurken rock müziğinin tutkulu ve dinamik yapısını da ön plana çıkarıyor. Piriler, bu güçlü yorumuyla dinleyicileri derinden etkilerken, Yıldız Tilbe’nin efsanevi eserine farklı bir boyut katıyor.

Seçkin Piriler, bu özel projeyi önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği bir lansmanla sahnede tanıtacak. Şarkının sahne performansı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.