Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Zihni Nişantaşı eski dokunuşlarıyla yeniden hayat buldu

Zihni Nişantaşı eski dokunuşlarıyla yeniden hayat buldu
Ucuz Web Tasarım
09.11.2023
A+
A-

İstanbul’un en iyi eğlence mekanlarından biri olan ve 1980’li yıllardan beri ünlülerin uğrak noktası olan Zihni bar, müşterilerine sağladığı ev rahatlığı ve nostaljik atmosferiyle yeniden açıldı. Eski tozlu hatıralarını bozmayan, yerine yenilerini eklemek isteyen Zihni Nişantaşı, siz değerli konuklarını bekliyor.

Türk Rock müziğinin ünlü seslerinden Teoman, İstanbul’un en iyi eğlence mekanlarından biri olan ve 1980’li yıllardan beri ünlülerin uğrak noktası olan Zihni Bar’ın müzik direktörlüğünü yapıyor. Kaliteli müzik, iyi yemek anlayışı ile yola çıkan Zihni, içkinizi yudumlarken yeni anılarınızı biriktirmeniz için sizi çağırıyor. Kapısından girildiği andan itibaren nostaljik kokusu, mistik atmosferi ve özenli dekorasyonu ile misafirlerini sıcak bir havayla karşılıyor. Özenle hazırlanan menüleri, alanında uzman şeflerin sunumuyla sizlerin beğenisine bırakılıyor. Misafirlerle birebir ilgilenerek istedikleri konforu sağlayan çalışanlarıyla her müşterinin özel oluşuna vurgu yapılıyor. Yediğiniz yemekler, her yediğinizde size aynı lezzeti sunmaya devam ederken, birbirinden kaliteli sanatçılarla eğlence dünyasının kapısını aralıyor.

Zihni Bar Hakkında:

Zihni Bar, 1980 yılında Zihni Şardağ tarafından açıldı. İlk başlarda bir galeri olarak açılan Zihni, sonradan ünlülerin birbirleriyle sohbet etmek ve eğlenmek için geldiği küçük bir bar haline geldi. Sonrasında bunu ticarete çevirmek isteyen Zihni Şardağ, galeri olarak kurduğu Zihni’yi insanların evi gibi eğlenebileceği bir mekan haline getirdi. Ünlülerin uğrak noktası olan Zihni, Nişantaşı’nın en işlek yerlerinden birinde olarak kolay ulaşılabilir bir mekan oldu. Günümüzün yorumuyla, eskinin tozlu hikayesinin birleşerek yeniden açıldığı Zihni Nişantaşı, müşterilerine kaliteli müzik, iyi yemek anlayışını devam ettiriyor.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.