Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Zarif Bir Başarı Hikayesi: Deniz Kalender

İzmirli iş insanı Deniz Kalender Türkiye’de estetik ve güzellik dünyasının tanınan isimlerinden. İzmir sosyetesinin ve güzellik tutkunu hanımların uğrak merkezi olan güzellik merkezindeki yoğunluğuna rağmen geçtiğimiz sene ilk kitabı Güzelizm’i yazarak entelektüel yönünü de ortaya koydu başarılı iş insanı.

Zarif Bir Başarı Hikayesi: Deniz Kalender
Ucuz Web Tasarım
04.01.2023
A+
A-

Kişilerin kendi gelişimleri ve güzelliklerinde öncü olabilmek amacıyla yazdığı, kadınların ağırlıkta olduğu okuyucu kitlesine Güzelizm kitabında şöyle sesleniyor.

” İnançlarınıza birçok farklı yöntemde hitap edecektir. Özgüvenç için sonsuz mucizelerin gelişlerine hazırlanın. Geçici kıvanç halinden kalıcı varlık durumuna geçişini sağlamak isteyenlerle, bu kitapta özüne dönüş yolculuğunda sizinle tanışabilmem en büyük temennim.”

İş kadınlığından Ödüllü Yazarlığa

Başarıya odaklı ve gün geçtikçe fazlasını öğrenmeyi seven bir iş insanı olarak kendini tanımlayan Deniz Kalender’in Güzelizm kitabında verdiği bu mesajı okuyucular tarafından sevilmiş olacak ki ilk kitabıyla 3. sü düzenlenen prestijli ödül töreni Uluslararası Altın Medya Ödülleri’nde ödül aldı.

Sıfırdan genç yaşta kurduğu iki iş yeri ile İzmir’de güzellik arayanların merkezi olan kurumlarının ve başarısının sırrını şu tek cümleyle açıklıyor Deniz Kalender “Birçok insanın yaşamını daha iyi hale getirebilmek benim için en önemli başarı hikayesidir.”

Yeni Kitap Geliyor

Tüm yoğunluğuna rağmen yazmış olduğu yeni kitabı Her Gün Tanrıça Olmak Zorundasın ile 2023’te yeniden okurları ile buluşuyor.

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.