Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

“Yeter Artık Vurma” adlı sinema filminin çekimleri Çorum’da başlıyor

“Yeter Artık Vurma” adlı sinema filminin çekimleri Çorum’da başlıyor
Ucuz Web Tasarım
25.08.2022
A+
A-

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadına şiddet konusunun ele alındığı “Yeter Artık Vurma” adlı filmin çekimleri Eylül Ayı’nın ilk haftası da Çorum’da başlayacak. Yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken yeni film yolda!

Edinilen bilgiye göre, yapımcılığını HMK Yapım’ın yapacağı “Yeter Artık Vurma” filminde yönetmen koltuğunda da bir çok başarılı filme imza atmış Murat Kuşçu yönetmen koltuğuna otururken filmde Feyza Aydın Kılıç, Deniz Oral, Aleyna Kılıç, Şehnaz Dilan, Ferdi Atuner, Şevki Özcan, Seçkin Kabaklı, Meri Elagöz, Bülent Mert, Seval Arun, Yusuf Özdek ve sürpriz konuk oyuncular arasında Kurtlar Vadisi’nin Güllü karakterini canlandıran Erhan Ufak, Adem Kılıççı’nın da yer alacağı bilgisine ulaşıldı.

‘Yeter Artık Vurma’ adlı filmin çekimleri başlamak üzere olduğunu duyan drama filmi severleri şimdiden heyecanlandırdı.

METİN AKKUŞ DA ROL ALIYOR

Filmde ünlü oyuncuların haricinde aynı zamanda Çorum’da yapılan seçmeler sonucunda seçilmiş olan Çorumlu oyuncuların da yer alacağı bildirildi. Ayrıca Dünya Çorumlular Konfederasyon Başkanı ve Başkan Yardımcıları da rol alacaklar.

Dünya Çorumlular Konfederasyon Başkanı Metin Akkuş filmde hakim karakterine hayat verirken, Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz ve Amasya Dernek Başkanı İsmail Aktaş da filmde rol alacaklar.

ÇEKİMLER ÇORUM VE SÜRPRİZ BİR İLÇEDE

Filmin çekimlerinin tamamının Çorum ve ismi sonra açıklanacak sürpriz bir ilçede yapılması planlanıyor, o ilçenin hangisi olacağı ise şu anda merak konusu.

Filmin yönetmeni sinemaseverlerin beğenecekleri bir yapıma imza atacaklarını ve iyi bir gişe hedeflediklerini belirterek, filmin hikayesinin Çorum’da geçtiğini ve Çorum’u kapsadığını söyledi.

Filmin Çorum’un tanıtımına da olumlu katkılar sağlayacaklarına inandığını kaydeden yönetmen, filmde yöresel şivenin ve bölgenin tanıtılmasının da amaçlandığı öğrenildi.

FİLM KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKİYOR

Kadına şiddetin dünyanın bir kanayan yarası olduğuna dikkat çeken filmin yönetmeni, “Çekimi de başlayacağımız bu filmde de bu konuda insanları bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Güzel giden evliliklerin ardından şiddete yön veren olayların ailelere ve üçüncü kişilerin karışmasıyla yıkılan yuvalar ve şiddetle büyüyen çocukların nasıl psikolojilerinin dağıldığını ve çocukların hayatını nasıl etkilediğini bir annenin çocuğu için verdiği mücadeleyi çok kapsamlı şekilde göreceğiz. Çocukların psikolojinin bozulmasıyla tüm hayatlarında nasıl etki yaptığını, madde kullanmaya nelerin sebep olacağını tüm detaylarıyla filmde yansıtacağız. Filmi çekerken yaş sınırı almayalım diye şiddeti göstermelik yapmayacağız, dramı son noktasına kadar izleyicilere yaşatacağız. Sinemadan ağlamadan çıkan izleyici olmayacak senaryomuza ve oyuncu kadromuza çok güveniyoruz” dedi.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.