Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Yasemin Demir’den “Ahdım Olsun”

Yasemin Demir’den “Ahdım Olsun”
Ucuz Web Tasarım
09.02.2024
A+
A-

Sahnelerimizin başarılı seslerinden Yasemin Demir söz ve müziği Sezen Aksu’ya, aranjesi Mustafa Beyazkuş tarafından yapılan “Ahdım Olsun” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Yasemin Demir Ege Üniversitesi Profesör Doktor Halil Altınköprü’nün öğrencisi olarak uzun yıllar kendisinden makam ve şan dersleri aldıktan sonra müzik eğitimine Okan Uslu ile devam etti. Onun ön gördüğü korolarda korist ve solist olarak devam eden Yasemin Demir . 2013 – 2014 sezonu O Ses Türkiye Yarışmasın’da ilk çıkış şarkısı “ Annem “ ile oldu . Jürinin büyük bir beğenisini alarak yarışmaya Athena Gökhan’ın takımı ile devam etti.

Yarışmadan sonra uzun yıllar çok istenmesine rağmen albüm ve single çalışması yapmayan başarılı sanatçı 2023 yılında çıkardığı single ile kendine özgü yorumu ve büyüleyici sesiyle müzikseverlerin büyük beğenisini kazanırken 2023 yılı ekim ayında Albi Prodüksiyon Yapım ve Yayıncılık Anonim Şirketi ile 3 yıllık bir sözleşme imzalayarak yeni single çalışmasına başladı .

Ülkemizin duayen sanatçılarından Sezen Aksu’nun “ Ahdım Olsun “adlı şarkısına kendine has yorumunu katarak tekrar müzikseverlerle buluşturan Demir “Şarkının sözlerindeki – Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım . – nakaratı benim etkilendiğim ve idol olarak kendime aldığım müzik yolculuğumda bugüne kadar yapmadığım sevenlerimden ve
takipçilerimden mahrum bıraktığım hayatı yaşamak içindi . Okuduğum bu eserler bu saatten sonra benim değil tüm dinleyicilerimindir “ diyerek duygularını ifade etti.

Bu çalışmasının hemen ardından söz ve müziği Mustafa Beyazkuş’a ait olan ve yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından da seslendirilen “ Elimde Olsa “ ve Tayfun Taşdemir’in söz ve müziğini yaptığı “ Canımın İçi “ adlı eserlerini seslendirdi.

Yasemin Demir “Ahdım Olsun” adlı şarkısını klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ali Eşitmez oturdu.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.