Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Tüy dokunuşuyla gerçek cilt bakımını keşfedin !

Tüy dokunuşuyla gerçek cilt bakımını keşfedin !
Ucuz Web Tasarım
31.01.2024
A+
A-

TO DO FIRST markası 2022 yılında kişisel bakımına en üst seviyede önem veren kişiler için bakım ürünleri ihtiyaçlarını karşılamak ve sadece en özel ürünleri sunmak amacıyla hayata geçti.

Basın Bülteni Paketi

Müşterilerine sunduğu premium ürünlerle adını hızla büyük kitlelere duyuran TO DO FIRST, ürün kalitesi ve sosyal medyada paylaştığı marjinal reklam videolarıyla adından çokça söz ettirdi. Türkiye’nin en bilinen ve en çok güvenilen premium kişisel bakım ürünleri markası olmak amacıyla ürün kalitesini, ürün çeşitliliğini ve hizmet sunumunu her geçen gün arttırmaktadır.

TO DO FIRST markası her ürün için kaliteyi , sağlığı , tutkuyu ve marjinalliği amaçlar. Müşteri talep ve ihtiyaçlarına büyük önem verirken bu konularda öncelikle Türkiye’nin ve sonra da tüm dünyanın güvenilir markalarından biri olarak yaptığı AR-GE çalışmalarıyla kısa sürede büyük bir başarı elde etti.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan TO DO FIRST markası ‘ Öncelikli olarak müşteri memnuniyetini bir prensip olarak kabul ederek , ürün kalitesini sürekli olarak koruyacağız . Müşterilerimize en iyi ürünleri sunma konusundaki taahhüdümüzü sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlıklı bir yaşam, güzellik ve mutluluk dolu bir hayat içinde insanların kendilerini iyi hissetmelerini ve içtenlikle gülümsemeleri için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. TO DO FIRST ailesi olarak hayatınızı değiştirmek için yanınızdayız.” dedi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.