Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Tufan iletişim teknik servis

Tufan iletişim teknik servis
Ucuz Web Tasarım
18.10.2023
A+
A-

Günümüzde neredeyse her gün yeni bir elektronik cihaz tanıtımı yapılır. Hızlı gelişen teknoloji sayesinde pek çok farklı…

Günümüzde neredeyse her gün yeni bir elektronik cihaz tanıtımı yapılır.

Hızlı gelişen teknoloji sayesinde pek çok farklı özellik ve yetenek kazanan cihazlar geniş bir ürün kataloğu sunar.

Herkes bütçesine uygun, hayatını kolaylaştırabilen ve şık görünen bir telefon, bilgisayar, tablet vb.ister.
Böyle bir akıllı cihaza sahip olmak birkaç önemli noktaya dikkat edilirse oldukça basittir.

Tabi bu noktada sizlere yardımcı olan pek çok işletme bulunur ancak biz müşteriler açısından ise öncelik her zaman için güvenilir bir adrestir.

Peki güvenilir bir işletme nerede?dediğinizi duyar gibiyiz, detaylar haberimizde…

İstanbul Kadıköy’de uzun yıllara dayanan tecrübesi ile hizmet veren TUFAN İLETİŞİM 0 ve 2.El Cep Telefonları alış satışı,Tüm Model Telefon Ekran Değişimi, Garantili Cep Telefonu Servisi, 20 Dakikada Ekran değişimi vb.hizmetlerde müşterilerine kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermektedir.

Daima müşteri talep ve isteklerini göz önünde bulundurarak hızlı teslimat,müşteri beklentilerini üst düzeyde karşılama, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma, Garantili, temiz cihaz satın alma ve satış hizmetleri vermiş olduğu hizmetlerden bazılarıdır.

Teknolojik aletler bazen kullanımdan kaynaklı yıpranabiliyor güvenilir bir yerde tamirini nasıl gerçekleştirebiliriz? Diyorsanız TUFAN İLETİŞİM aynı gün içinde teslimat, hızlı ve garantili hizmet politikası ile sizlere yardımcı olmaktadır.

Tufan Bey, telefon tamirlerinde öncelikle müşterilerinin talepleri doğrultusunda sorunu bularak, gerekli olan bütün kontrolleri sağladıklarını, ardından sorunu müşterisine belirterek, nasıl bir işlem olacağını ne kadar maliyeti olduğunu vb. şeyleri açıklayarak istek doğrultusunda orijinal parçalar kullanarak onarımını yaptıklarının altını çiziyor.

Ayrıca kullandığımız telefonlar kadar onların aksesuarları da oldukça önemlidir.Kırılmaz ekran, kulaklık, kılıf gibi birçok ürünü de TUFAN İletişimde bulmanız mümkündür.

Sizler de telefon veya aksesuar almak veya satmak isterseniz veya onarıma ihtiyacı olan cihazınız için TUFAN İLETİŞİME aşağıda bulunan adreslerden ulaşabilirsiniz.

Tufan iletişim teknik servis iletişim bilgileri

Hasanpaşa, Kurbağalıdere Dere Cd. No:66/B 34720 Kadıköy / İstanbul

Tel: 0216 330 12 12

web sitesi : https://tufaniletisim.com

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.