Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Teşkilat dizisi yeni bölümüyle ekranlara geliyor

Teşkilat dizisi yeni bölümüyle ekranlara geliyor
Ucuz Web Tasarım
09.12.2021
A+
A-

Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ‘Teşkilat’,  gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, aksiyon sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek.

‘Teşkilat’ta bu hafta neler olacak:

Libya’da sağlanan büyük başarının ardından Ankara’ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir. Yıldırım’ın yeni hamlesi hem Nemesis’in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcı olacaktır. Yıldırım’a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olaylar silsilesinin içinde bulur. Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar.

Tüm bu sürecin içinde Serdar bir anda ortadan kaybolur. Serdar’ın geri dönebilmek için zorlu yolları aşması ve tüm ekibin de başarılı olmaktan başka çaresi yoktur.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…

TEŞKİLAT – KÜNYE

Yönetmen                                  : Burak Arlıel- Burak Müjdeci

Yapımcı                                      : Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Senaryo                                      : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik                                          : Atakan Ilgazdağ

Görüntü Yönetmeni                : Cihan Yeşiltarla

Oyuncular                                  : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.