Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

“Sen Türkülerini Söyle” üçüncü sezonuyla TRT 1 ekranlarında

“Sen Türkülerini Söyle” üçüncü sezonuyla TRT 1 ekranlarında
Ucuz Web Tasarım
17.05.2024
A+
A-

Müzik severlerin heyecanla beklediği TRT 1’nin yarışma programı “Sen Türkülerini Söyle” 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de üçüncü sezonuyla TRT 1’de başlıyor.

 

Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla’nın yaptığı, amatör ve profesyonel herkesin katılımına açık olan yarışmanın jürisinde birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray’ın karşısında türkülerini seslendirecek olan yarışmacılar gecenin birincisi olmak ve 750 bin lira ödüllü “Süper Final”de yarışmaya hak kazanabilmek için etkileyici performanslar sergileyecekler.

 

10 bölümden oluşacak yarışmanın, her bölümünde yarışmacılar 2 ayrı turda yarışacak. Gecenin ödülü olan 100 bin lirayı, iki turun birincisi paylaşacak. 16 yarışmacı ile başlayan yarışmada, her bölüm bir yarışmacı elenecek. Süper Final bölümüne kalan 8 yarışmacıdan, sadece bir isim, birinci olup, 750 bin liralık ödülün sahibi olacak. Performanslar ile birlikte yarışmacıların birincilik mücadelesindeki heyecana tüm Türkiye ortak olacak.

 

30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak yarışmanın ilk bölümüyle heyecanlı anlara ve muhteşem türkülere ev sahipliği yapacak olan “Sen Türkülerini Söyle” izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

 

Sen Türkülerini Söyle’de yarışmacılar, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden sevilen eserleri, türkü severlerle buluşturacak. Yarışmada, Âşık Veysel’den Neşet Ertaş’a Türkiye’nin sevdiği isimlerin eserleri seslendirilecek.

 

Hüzün, neşe, heyecan ve eğlencenin iç içe olduğu yarışma “Sen Türkülerini Söyle”, sevilen türkülerle olduğu kadar yarışmada yaşanılan ilginç anlarla da tüm Türkiye’nin kalbini fethedecek.

 

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.