Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Schneider Electric, 2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri Kazananlarını Duyurdu

Schneider Electric, 2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri Kazananlarını Duyurdu
Ucuz Web Tasarım
29.04.2024
A+
A-

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, 2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri’nin finalistlerini duyurdu. Ödül sahibi şirketler, endüstriyel otomasyonun dijitalleşmesinde müşterilerine destek sunan, yenilikçi girişimler, çözümler ve hizmetlerle değer sağlayan Schneider Electric iş ortakları arasından seçildi. Dünyanın farklı bölgelerinden en iyi proje ve uygulamaların belirlendiği ödül programında bu yıl Türkiye’den İDA Proses de finalistler arasında gösterildi.

 

Ödül programının Schneider Electric ve iş ortaklarının sektörlerin gelişimi için sundukları değeri görünür kıldığını belirten Schneider Electric Endüstriyel Otomasyon Başkan Yardımcısı Barbara Frei “Schneider Electric iş ortakları, bugünün endüstriyel dijital dönüşümüne yön veriyor ve iş birliği, verimlilik ve sürdürülebilirlik odağında yeniliklere imza atıyor. Bu çalışmaları takdir etmek üzere yürüttüğümüz Global Alliance Partner Program Ödülleri’miz, iş ortaklarımız arasında entegrasyonun, uyumluluğun ve yeniliğin en iyi örneklerini ortaya koyarak endüstrilerin geleceğine de ışık tutuyor” dedi.

 

Schneider Electric her yıl Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerini uygulayan ve yazılım, hizmetler ve sürdürülebilirlik konularında uzmanlıklarını kanıtlayan hem Alliance Sistem Entegratörlerini hem de Alliance Endüstriyel Otomasyon Distribütörlerini bu program kapsamında küresel çapta ödüllendiriyor. Global Alliance Partner Program Ödülleri, Schneider Electric ekosistemi içindeki iyi uygulamaların çoğalmasına, yeni iş birliği fırsatlarının yaratılmasına ve böylece hizmet verilen müşteri ağına daha fazla esneklik ve dayanıklılık sunulmasına olanak sağlıyor.

 

Schneider Electric, 2023 yılında iş ortaklarının endüstriyel otomasyon ve inovasyon kabiliyetlerini güçlendirerek müşterilerine daha iyi hizmet vermelerine olanak tanıyacak şekilde Alliance Partner Programı’nı yeniledi. Böylece ekosistemde yer alan iş ortakları bir yandan müşterileri nezdinden güvenilirlik ve itibarlarını güçlendirirken bir yandan da rekabet avantajı kazandı. Bu gelişimle birlikte hizmetlerini zenginleştiren Schneider Electric iş ortakları, dünya çapında şirketlerin endüstriyel operasyonlarını dijitalleştirme yolculuklarına hız kattı.

 

 

2023 Global Alliance Global Alliance Partner Program Ödülleri’nde dünya çapında öncü kurumlar ödüllendirildi:

  • Global Alliance Sistem Entegratörü EcoStruxure Yılın İş Ortağı Ödülü: İDA Proses, Türkiye
  • Global Alliance Endüstriyel Otomasyon Distribütörü Yılın İş Ortağı Ödülü: BPX, Birleşik Krallık
  • Global Alliance Sistem Entegratörü Yılın İş Ortağı Ödülü: Integrated Intelligent Solutions & Technologies Pvt Ltd, Hindistan.
  • Global Alliance Endüstriyel Otomasyon Distribütörü Yılın İş Ortağı Ödülü: Rexel, Fransa.
  • Global Alliance Sistem Entegratörü Yılın İş Ortağı Ödülü: SAFEgroup Automation Pty Ltd, Avustralya
  • Global Alliance Endüstriyel Otomasyon Distribütörü EcoStruxure Yılın İş Ortağı Ödülü: Nedco Canada-Rexel Group
  • Global Schneider Electric Yazılım Sistem Entegratörü Yılın İş Ortağı Ödülü: Avanceon, Suudi Arabistan
Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.