Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Ozan Turan’a İspanya Kancası

İspanya’da büyük ses getirmiş Yaralı Kuşlar dizisinde yeteneğini ve kalitesini açıkça belli eden Türk oyuncu Ozan Turan’ın yurt dışında çekilecek sürpriz bir diziden teklif aldığı bilgisi sızdırıldı.

Ozan Turan’a İspanya Kancası
Ucuz Web Tasarım
28.04.2023
A+
A-

 

Türkiye’de adını oyunculuk yeteneğiyle duyduğumuz, bir çok sinema ve dizi filmde rol alan Ozan Turan, 2019’da ekranlara gelen Yaralı Kuşlar dizisinde Yaşar karakteriyle Türk halkının gönlünde taht kurmuştu.

Sonrasında rol aldığı Sipahi, Arka Sokaklar, Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinde oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başaran yetenekli oyuncuya Yaralı Kuşlar dizisini izleyen İspanyol yapımcılardan yurt dışı projeler için teklif geldi. Ozan Turan’ın az bilinen bir özelliği ise, aynı zamanda bir sanat yönetmeni de olması.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki Sueyş Tigin karakteriyle de güçlü bir oyunculuk duruşu sergileyen Ozan Turan, ” Benim için oyunculuk bir meslek değil, bir tutku. Sette kamera önüne geçtiğimde, ağrım varsa bile hissetmiyorum. Adeta başka bir boyuta geçiyorum.” diyerek yeni oyuncu olmak isteyen kardeşlerine de değerli tavsiyelerde bulundu.

Ozan Turan Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu, sanat yönetmeni. 30 Haziran 1985, Adana doğumlu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa 2014 yılında İki Dünya Arasında adlı dizide rol alarak başladı. Şimdiye dek 10 film ve dizide rol alan Ozan Turan, 2019’da ekranlara gelen Yaralı Kuşlar dizisinde Yaşar karakterini canlandırdı. Rol Aldığı Diziler: Alparslan Büyük Selçuklu (sueyş tigin,2022) Arka Sokaklar (Nazif, 2021) Sipahi (Çene Fikret, 2020) Hükümsüz (Ünal,2020) Yaralı Kuşlar (Yaşar, 2019) Gülperi (Necdet Aydın, 2018) Ukde(Ahmet,2017)rol aldığı Sinema Filmleri: Stajyer Mafya (2014) Adanalı Meryem (2014) Facia üçlü (hayri 2018)

Sanat Yönetmeni Olduğu Sinema Filmleri: Facia Üçlü (2018) Kalıngiller (. 2015) Sanat Yönetmeni Olduğu Diziler: Elif (2014-2017)

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.