Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Otel Transilvanya 2012

Sitemiz üzerinden 4K film izle modu ve Türkçe altyazı ile izleyebileceğiniz bu film, 2012 yapımı bir animasyon, komedi ve aile filmidir.

Otel Transilvanya 2012
Ucuz Web Tasarım
15.03.2023
A+
A-

Yönetmen koltuğunda Genndy Tartakovsky’nin oturduğu Otel Transilvana filmi, en çok izlenen ve beğenilen animasyon serilerinden biridir. Serinin 2012 yılında vizyona giren ilk bölümü, dünya çapında bir üne kavuşarak geniş kitleler tarafından sevilmiştir.

Başrolde yer alan Kont Drakula, dünyadan ve insanlardan uzakta, binbir türlü canavarın aile olarak konakladığı Otel Transilvanya’nın sahibi ve işletmecisidir. Kont Drakula karakterini Adam Sandler isimli seslendirme sanatçısı seslendirir. Kont Drakula’nın bu oteli, dış dünyadan ve insanlardan sürekli olarak saklanmalıdır çünkü Transilvanya otelinde konaklayan canavarlar, sıradan insanlardan daha farklı ve güçlüdür. Kont Drakula, otelini ve içerisinde konaklayan canavarları ne pahasına olursa olsun dış dünyadan ve insanlardan korumalıdır, çünkü yıllar önce Kont Drakula’nın eşi Martha insanlar tarafından öldürülmüştür. Fakat Kont Drakula’nın kızı Mavis’in 118 yaşına basmasıyla, düzenler değişecek ve Otel Transilvanya’nın kaderi tehlikeye düşecektir. Mavis karakterini ünlü sanatçı Selena Gomez seslendirir. Mavis’in annesi Martha karakterini ise Jackie Sandler isimli seslendirme sanatçısı seslendirir.

Kızı Mavis’in 118. yaş gününde, Kont Drakula,büyük ve neşeli bir kutlama yapmak ister. Bunun üzerine Kont Drakula’nın düzenlediği partide, Mavis canavarlarla son derece iyi bir şekilde, hiç yabancılık çekmeden geçinir. Kont Drakula’nın korktuğu şey ise, kızı Mavis’in dış dünyayla ve insanlarla iletişime geçmesidir, çünkü kızının da eşi Martha’nın kaderini paylaşabileceğini düşünür. Kont Drakula’nın her detayına dikkat ederek düzenlediği partilerden birine bir gün, canavarlardan oldukça uzak, standart ve normal bir insan katılır. Bu insan Jonathan’dır ve Kont Drakula, Jonathan’ın kurulu düzenlerini bozacağını düşünür. Jonathan karakterini Andy Samberg isimli seslendirme sanatçısı seslendirir.

Jonathan, film izle otele geldikten sonra,Mavis’ten hoşlanmaya başlar. Mavis de Jonathan’a karşı koyamadığı bir ilgiyle cevap verir. Bunu gören Kont Drakula, kızının tehlikede olduğunu düşünerek panikler ve bir şeyler yapıp Jonathan’ı otelden uzaklaştırmaya karar verir. Fakat kızı Mavis’in de desteğini alan Jonathan, otelden gitmemekte kararlıdır.

Jonathan’ı otelden uzaklaştırarak kızını ve otelin varlığını güvenceye almak isteyen Kont Drakula, kızını ve canavar dostlarını kurtarabilecek midir?

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.