Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Memnuniyet İçin, İnci Davetiye En Doğru Seçim!

Memnuniyet İçin, İnci Davetiye En Doğru Seçim!
Ucuz Web Tasarım
31.07.2021
A+
A-

Küçük bir işletme olarak kartpostal üretimi ile başlayan firma 1978 yılında Hızır Aydın tarafından kurulmuş ve sonrasında da hiç durmadan, sürekli olarak genişlemeye odaklı olarak çalışmalarında devamlılık sağlamıştır. Firma kartpostaldan sonra da zarf, mektup zarflı, müzikli kart gibi seçenekler de giriş yapmış, davetiye ile devamlılık oluşturduğu sırada da 1984 yılında markasının ismini almıştır.

Kuruluşundan bu yana çalışma prensipleri ve ilkelerine odaklı şekilde çalışan ve sektöründe en iyi olarak tasvir edilen firma, oldukça güçlü şekilde ilerlemesinin yanında, her daim en kaliteli içerikleri sunmaya da önem vermektedir. Ayrıca müşteri memnuniyetine bir hayli önem veren marka, kaliteli üretimin yanı sıra özellikle de ucuz satış kısmında da etkin rol oynamayı sürdürmektedir.

Özgün Tasarımlarla İnci Davetiye!

İstediğiniz davetiye seçimlerini çok rahat bir şekilde yapabileceğiniz, özellikle de düğün davetiyesi kısmında bir hayli etkin olan firma, kendi içerisinde sizlere büyük bir ürün çeşitliliği sunmaktadır. Sektörü arasında bilinir bir yere sahip olmasının nedenlerinden olarak da oldukça güçlü olan firma, sunduğu tüm bu ürün çeşitliliği olarak da doğru seçimdir.

Ayrıca davetiyeler arasından kendi ilgi alanından birini bulamadığınızda sizlere detaylı şekilde yardımcı olan firma, özellikle özgün tasarımlar ortaya çıkarma konusunda bir avantaj sağlamaktadır. Yani istediğiniz tasarımı, hayalinizde olanı sunma imkanına da sahip olan firma, her şeyiyle sizin için en doğrusudur.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.