Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Kuba Dragos’ta Nejat Alp rüzgarı

Kuba Dragos’ta Nejat Alp rüzgarı
Ucuz Web Tasarım
28.11.2021
A+
A-

Yeni nesil meyhanelerin öncülerinden olan ve son dönemin gözde eğlence mekanlarından biri olan Kuba Dragos’ta dün gece taverna müziğinin dört yapraklı yoncasından biri olan usta sanatçı Nejat Alp sahne aldı.

İşletmeciliğini Alır Kardeşler Group tarafından yapılan Küba Dragos’ta sahne alan Nejat Alp gece boyunca sevilen şarkıları ünlü sanatçıyı izlemek için Hatay, Antalya ve birçok şehirden gelen misafirleri ile birlikte seslendirirken, geceye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Nejat Alp’i bu gecesinde birçok ünlü dostu ile birlikte menajeri Umut Uzer yalnız bırakmazken ünlü sanatçı bu gece için Bodrum’dan İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Gece sonrası kısa bir açıklama yapan Nejat Alp “Muhteşem bir atmosferde keyifli dakikalar geçirdik. Bu gecede beni yalnız bırakmayan sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.