Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

İdil Altınok’un “İn Cin Aşk/Vefa” adlı kitabı raflardaki yerini aldı

İdil Altınok’un “İn Cin Aşk/Vefa” adlı kitabı raflardaki yerini aldı
Ucuz Web Tasarım
24.12.2021
A+
A-

Eğitimci yazar İdil Altınok “İn Cin” adlı şiir kitabını kitapseverlerle buluşturdu. İlkokul hayatının başlamasının ardından ilk şiirlerini yazmaya başlayan İdil Altınok zaman zaman şiir yazmaya ara vermiş olsa da kendi deyimiyle zihnini susturamadığı için şiirlerini yazmaya devam etti.

İdil Altınok “İn Cin” adlı kitabı hakkındaki duygularını “ Son bir yıla kadar yazdığım şiirleri kitap haline getirmek gibi bir düşüncem yoktu. Beni yayınlamaya aslında “İn Cin”’in kendisi ikna etti diyebilirim. Neden yazdığımın tek cevabı yok , bu ,neden yaşıyorum ile aynı şey. Yazıyorum, çünkü toplumun en büyük kaybı beni ele geçiremedi, hala hissedebiliyorum ben. Üstelik hissetmekten ,duygu ve düşüncelerimle yüzleşmekten, ileriye doğru yürümekten korkmuyorum. Sorgulamak ve hem sonucu kabul edecek kadar cesur, hem yeri geldiğinde değiştirecek kadar açık fikirli olmak, hayatın elinden tutmaktır İn Cİn . Kendi ruhu var, kimliği var , onun varlığını somutlaştırmak istedim. Toplumun alışılmış tariflerinin dışında , kimsenin fark etmediği , değerli, bambaşka bir ilişkinin, iletişim şeklinin varlığını anlattım. Bizi bizden eden dünya telaşına mola vermeye bile çekinen, çamurundan arınmayan yüreklere bir çağrı, gerçeği bulmaya bir davet. Hayatta en değerli duygu sevgi.

Sevgi, bana bir kalbim olduğunu hatırlattı, kalemime şiirleri yazdırdı, ben de ona bu kitabı hediye ettim. “ diyerek ifade etti.

İdil Altınok “ İn Cin üç kitaplık bir seri aslında, uzun bir hikayeyi anlatıyor. İkinci kitap İn Cin öfke /veda tamamlanmak üzere. Üzerinde çalıştığım iki roman var , belki de serinin üçüncü kitabı çıkmadan arada roman yayınlanabilir. Hangisi benim sıram derse öncelik onun olacak, ben de merakla bekliyorum” diyerek kitapseverlere yeni kitaplarının çıkacağının da müjdesini verdi.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.