Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Hip-Hop ve R&B- POP’ un parlayan yıldızı Güneş ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Hip-Hop ve R&B- POP’ un parlayan yıldızı Güneş ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu
Ucuz Web Tasarım
02.04.2022
A+
A-

 

Hip-Hop ve R&B- POP’ un parlayan yıldızı Güneş, uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk albümü ATLANTİS’i dinleyicisiyle buluşturdu. “Su Altı” ve “Kara” temasını kendine has müzik tarzıyla birleştiren genç yetenek, 13 parçadan oluşan albümünün ilk kısmını ise 30 Mart Çarşamba akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde %100 Sahne’ de müzikseverlerin beğenisine sunacak. Altyapı işlemlerini Berkin Laleli (LLL Beats), Spake, Volga Tamöz, Onur Örmen ve Kleo’nun üstlendiği albümün ilk kısmı “Su Altı” ise tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Güneş, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ilk albümü olan “Atlantis”i müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkılarında Hip-Hop ve R&B’yi harmanlarken, kendine has tarzıyla dinleyicilerin ilgisini çeken genç yetenek, yeni albüm çalışmasının ilk kısmı olan ‘Su Altı’ tüm platformlarda yerini aldı.

Toplam 13 parçadan oluşan albümün tüm çalışmalarında ise Berkin Laleli (LLL Beats), Spake, Volga Tamöz, Onur Örmen ve Kleo’nun imzası yer alıyor. İlk albümünün heyecanını dile getiren Güneş, “Atlantis aslında içinde ikiye bölünüyor, yarısı suların altında kalırken diğer taraf henüz batmamış, kara. Kendi potansiyelimin üst limitlerine ulaşma yolunda çok fazla müzik üretiyorum ve farklı soundlar deniyorum” diyerek duygularını ifade etti. Sıra dışı klipleri ve www.onlineblackjacksiteleri.com müzik tarzıyla çalışmalarına devam eden Güneş’in tüm çalışmaları ise M.O.B Entertainment tarafından yürütülüyor.

“Suçlarımdan Biri”, tüm dijital marketlerde yayında!

Türkiye’de R&B-Pop müziğe yepyeni bir sound getirmeyi başaran Güneş’ in ilk albümü  Atlantis’in ilk parçalarından olan “Suçlarımdan Biri” tüm dijital marketlerde yayında.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.