Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Her şey çocuklar için

Her şey çocuklar için
Ucuz Web Tasarım
22.05.2024
A+
A-

Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi çocuklarımızı ve ailelerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

2023 -2024 eğitim ve öğretim yılında yaklaşık 4600 öğrencimize kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulunan Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  genel olarak Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Tokat, Artvin, Konya, Ordu ve İstanbul olmak üzere Ramazan Bayramı’nda da Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 680 depremzede aileye ve çocuklarına bayramlık hediyelerinin dağıtımlarını gerçekleştirdiler.

Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz günlerde de İstanbul’un Çekmeköy Taşdelen Rahmi Mihriban Bedestenci İlköğretim okuluna modern bir kütüphane yaparak okul yönetimine teslim ederek çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulundular.

Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her şey çocuklar için diye çıktığı bu yolda 21.05.2024 tarihinde İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bulunan Beyaz Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel eğitim gören çocuklarla birlikte tuval üzerine desen, doku çalışması yaptı. Bu çalışma ile çocukların odaklanma, konsantrasyon ve dikkat becerilerini geliştirmek hedeflenirken bu etkinlikte güzel sonuçlar alındı.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Özbilgi “Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı başta Beyaz Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticisi Arzu Uzunsoy’a olmak üzerine yönetim kurulu üyelerine, derneğimizin gönüllülerine ve moda tasarımcısı Aylin Özveren’e teşekkür ediyoruz. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecektir” diyerek duygularını ifade etti.

Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurban Bayramı’nda Mardin’de ihtiyaç sahibi 700 çocuğa bayramlık (spor ayakkabı, kıyafet, oyuncak) hediye götürüp dağıtımın yapmayı planlıyor.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.