Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Fatih Elibol ile Koçlukta Devrim: “Gelecek Bugün Başlar” Etkinliği Binlerce Katılımcıya İlham Verdi

Fatih Elibol ile Koçlukta Devrim: “Gelecek Bugün Başlar” Etkinliği Binlerce Katılımcıya İlham Verdi
Ucuz Web Tasarım
21.05.2024
A+
A-

Gelecek Bugün Başlar kitabının yazarı ve GBB Derneği’nin kurucusu Fatih Elibol, Uluslararası Koçluk Haftası’nda binlerce kişiyi koçluk ile buluşturarak farkındalık yarattı. Trump Gösteri Merkezi’nde ve çevrimiçi olarak gerçekleşen etkinlik, Elibol’un geliştirdiği ELB koçluk modelini tanıtmakla kalmayıp, katılımcılara kişisel gelişimlerinde yeni ufuklar açtı.

“Gelecek Bugün Başlar” etkinliği, 300’ü aşkın fiziksel, 4000’in üzerinde çevrimiçi katılımcı ile Türkiye’de beşinci kez büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik sırasında katılımcılara, GBB Derneği’nin gönüllü üye koçları tarafından sunulan gönüllü koçluk seansları ile koçluğun yaşama kattığı değer birebir deneyimleme fırsatı sunuldu.

Etkinliğin ardından Fatih Elibol, yeni çıkan kitabı “Holistik Varoluş”un imza gününde yüzlerce hayranıyla buluştu. Kitap, insanların hayatlarında pozitif değişiklikler yapmalarına rehberlik ediyor ve Elibol’un mentorluk tecrübesinin bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Forbes tarafından dünyanın en iyi mentoru seçilen Fatih Elibol, bu unvanı koçluk alanındaki devrimci yaklaşımları ve insanların içsel potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyan çalışmalarıyla pekiştirdi. Elibol, Haziran ayında gerçekleşecek olan 10 günlük ICF akredite koçluk eğitimi ile daha fazla kişinin ELB modeli aracılığıyla koçluğu yaşamlarına entegre etmelerine olanak sağlayacak.

Fatih Elibol ve GBB Derneği, gelecek nesiller için koçluk bilgi ve becerilerini yayarak, dünyanın dönüşümüne katkıda bulunmayı ve barış ile sevgi dolu bir toplum oluşturmayı hedefliyor. Her etkinlik ve eğitimle, insanlığa öz potansiyelini gerçekleştirmek ve doyumlu bir yaşam sürmek için ilham vermeye devam ediyorlar.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.