Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

En Yakın Hurdacı

En Yakın Hurdacı
06.08.2024
A+
A-

Fatih Hurdacı arayışında mısınız? Gürsan Metal olarak, İstanbul’un tarihi yarımadasındaki Fatih ilçesi başta olmak üzere, tüm semtlerde hurda alımı hizmeti vermekteyiz. Evlerinizde, iş yerlerinizde veya atölyelerinizde biriken her türlü metal hurdasını değerlendiriyor, çevreye duyarlı bir şekilde geri dönüşüme kazandırıyoruz. Fatih hurdacı olarak, müşterilerimize en iyi fiyatlarla hizmet sunmaktayız.

Eyüp hurdacı ihtiyacınız mı var? Eyüp Sultan’ın huzurlu ilçesindeki tüm müşterilerimize hitap eden Gürsan Metal, hurda alımında uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Eyüp hurdacı olarak, çinko, alüminyum, bakır, demir gibi tüm metal türlerini değerlendiriyoruz. Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışımızla, hurdalarınızı en kısa sürede nakliye ederek size ödeme yapıyoruz.

Gaziosmanpaşa hurdacı arıyorsanız doğru adrestesiniz! İstanbul’un gelişen ilçesi Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Gürsan Metal, Gaziosmanpaşa hurdacı olarak bölgedeki tüm müşterilerine hizmet vermektedir. Sanayi bölgelerinden çıkan makine parçaları, inşaat atıkları gibi büyük hacimli hurdaların yanı sıra, evsel atıklarınızı da değerlendiriyoruz. Gaziosmanpaşa hurdacı olarak, çevreye duyarlı bir şekilde hizmet vererek, geri dönüşüm oranını artırmaya katkıda bulunuyoruz.

Neden Gürsan Metal?

  • Hızlı ve güvenilir hizmet: Hurda alım işlemlerinizde zaman kaybetmenize izin vermiyoruz.
  • En iyi fiyatlar: Piyasanın en yüksek fiyatlarını sunarak, hurdalarınızdan maksimum kazanç elde etmenizi sağlıyoruz.
  • Çevreye duyarlılık: Hurdaları geri dönüşüme kazandırarak, doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyoruz.
  • Uzman kadro: Sektöründe deneyimli ekibimizle, her türlü hurda alım işleminizi profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

İletişim:

Hurdalarınızı değerlendirmek ve ücretsiz keşif talebinde bulunmak için web sitemiz https://gursanmetal.com/ adresini ziyaret edebilir veya 0535 722 58 94 numaralı telefonumuzdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Fatih hurdacı, Eyüp hurdacı ve Gaziosmanpaşa hurdacı olarak, sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

Gürsan Metal ile hurdanız değer kazanır!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.