Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan Sahne’de “Karadeniz” Ekin Uzunlar fırtınası

Duqqan Sahne’de “Karadeniz” Ekin Uzunlar fırtınası
Ucuz Web Tasarım
09.11.2022
A+
A-

Duqqan Sahne her hafta olduğu gibi yine birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta Karadeniz müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Ekin Uzunlar’ı sahnesinde ağırlarken büyük bir izdiham yaşandı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahneye hasta yatağından ve serum alarak çıkan Ekin Uzunlar’ın seslendirdiği şarkılara Duqqan Sahne misafirleri hep bir ağızdan eşlik ettiler.

“Hüznün Gemileri” , “Rüzgâr”, “Son Bir Kez” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını söyleyen sevilen sanatçı, Karadeniz ezgileri ile geceye katılan misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Program öncesi basın mensuplarına ortak bir açıklama yaparlarken Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “ Ekin bizim çok sevdiğimiz bir dostumuz ve sanatçımızdır. Bizim ailemizin bir parçasıdır. Kendisiyle daha önce de çalıştık ve 7 Mart günü yine Ekin bizlerle olmaya devam edecek. Sahnemizde Türkiye’nin tanınmış isimlerini ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ekin Uzunlar ise yaptığı kısa açıklamada “Daha önce Duqqan Sahne’de sahne almıştım. Muazzam bir ambiansı ve ortamı var. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Duqqan Sahne ile ticari bağımızın haricinde gönül bağımızda var. Sizlerin huzurunda Gökhan Reis’e bir kez daha teşekkür ediyor ve 7 Mart’da yine birlikte olacağız.” diyerek duygularını ifade etti.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.