Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan Sahne’de büyük izdiham

Duqqan Sahne’de büyük izdiham
Ucuz Web Tasarım
27.11.2022
A+
A-

İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından biri olan işletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı Duqqan Sahne’de Kurtuluş Kuş & Burak Bulut izdihamı yaşandı.

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut’un sahne alacağının açıklanmasının ardından sanatçıların hayranları büyük ilgi gösterirken aşırı bir yoğunluk yaşandı. Altın Kelebek ödüllü sanatçılar geceye sevilen şarkıları ile başlarken daha ilk dakikalardan itibaren büyük coşku yaşandı. Ünlü sanatçıların hayranları bir çok şarkıya eşlik ederken unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Program öncesi kısa bir açıklama yapan Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Bu yılın trendleri arasına girmeyi başaran Kurtuluş Kuş & Burak Bulut ilk sahnelerini de aylar önce bizlerle yapmıştı. Bu iki sanatçı dostumla çok büyük gurur duyuyorum. Devamlı olarak üreten sanatçı kardeşlerim bugün tekrar bizim sahnemizde bizlerle ve misafirlerimizle birlikte olacaklar. Birazdan yukarı çıkacağız. Sahnemiz hınca hınç dolu. Bunun en büyük sebepleri tabi ki sanatçı kardeşlerimiz. Biz her hafta Türkiye’nin en büyük sanatçılarını sahnemizde ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Gökhan Reis’in açıklamasından sonra basına kısa bir açıklama yapan Kurtuluş Kuş &Burak Bulut “ İlk sahne aldığımız yerde yine burada hayranlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dediler.

Gecede ünlü sanatçıların kendileri gibi sanatçı olan Eda Sakız ve Ata Alabaş’da sahneye çıkarak önce ikilinin sevilen birer şarkılarını, ardından da kendi şarkılarını seslendirirken gecenin en güzel karesi de “Kurtuluş Kuş & Burak Bulut ikilisinin 8 yaşındaki bir hayranının sahneye gelerek o anı ölümsüzleştirmesi oldu.

 

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.