Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Duqqan Sahne bayram konserleri serisinde NİRAN ÜNSAL’ı ağırladı…

Duqqan Sahne  bayram konserleri serisinde NİRAN ÜNSAL’ı ağırladı…
Ucuz Web Tasarım
27.07.2021
A+
A-

İstanbul’un gözde mekanı haline gelen ‘Duqqan Sahne’ cemiyetin ve ünlü isimlerin buluştuğu trend mekanların arasına girdi.

Duqqan Sahne Hız Kesmeden Konserlere Devam Ediyor

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Vay” adlı şarkıyı yeni bir anlayışla yeniden hayata geçiren Niran Ünsal, “Vay” isimli teklisi ile dinleyicilerine

Muhteşem dakikalar yaşattı.İşaret dili ile şarkısını söyledi ve dakikalarca ayakta alkışlandı.

‘Duqqan Sahne’ işletmecisi Gökhan Reis ve ünlü organizatör Kemal Aslan, Türkiye’nin yıldızlarını Duqqan’da buluşturacaklarını dile getirdiler.

Bu yeni mekan Beylikdüzü’nde dünya mutfağını ve lezzetlerini müşteri memnuniyeti ile pekiştirdi.

NİRAN ÜNSAL Vay adlı şarkısı için bunları dile getirdi.

Projenin farklı olması ve beğenilmesi için büyük bir titizlikle çalıştığını söyleyen ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Niran Ünsal, “Klip sürecinde bana şarkının işaret dili ile nasıl anlatılacağını öğreten Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu eski başkanı Ercüment Tanrıverdi, eşi Seçil Tanrıverdi ve Murat Dokumacı’ya teşekkür ediyorum.  Türkiye’de Sezen Aksu bestesi yorumlayan ve klibi çeken birçok farklı müzisyen olmuştur. Fakat ben farklı bir şeyler yapmalıydım. Sanıyorum elbirliği ile güzel bir iş başardık. Dilerim çok sevilir ve beğenilir. Başta yapımcım İbrahim Gugu’ya ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ve iyi niyet dileklerimle” dedi.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.