Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Deniz Şaman yeni adresini görkemli bir organizasyonla açtı

Deniz Şaman yeni adresini görkemli bir organizasyonla açtı
Ucuz Web Tasarım
12.06.2024
A+
A-

Deniz Şaman, Muhabbet Fabrikası Prodüksiyon, Paşa Radyo ve Bekir Subaşı Creativ ile birlikte yeni projelere yeni mekânında hizmet verecek.

Açılışla birlikte yönetmenliğini Mohsen Rabiei ve uygulamalı yapımcı Tülay Türken’in yaptığı, senaristliğini Aykut Çavdar’ın, yardımcı yönetmenliğini Emrullah Kilitçi’nin üstlendiği ‘Fular’ isimli film projesinin çekim hazırlıkları başladı. Oyuncu kadrosunda Usta oyuncu Niyazi Gezer, uluslararası üne sahip oyuncu Sebat Cananoğlu, Model – Oyuncu Melisa Şahin, 01 Adana dizisinden de tanıdığımız Sümeyra Demirel ve Deniz Şaman Organizasyon model ve oyuncularının bulunduğu bu film, çeşitli festivallerde ülkemizi temsil etmesinin ardından dijital plaformlar üzerinden seyirci ile buluşacak.

Deniz Şaman Organizasyon Produksiyon ve Menajerlik, açılış vesilesi ile zaman zaman projelerde ortak hareket ettiği Mavi Medya BY Hakan Taner Çapın Organizasyon ile birlikte Model of Models yarışmasının bu yılki etkinliğinin startını verdi.

Ayrıca bu açılış farklı bir etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. İstanbul son kadraj fotoğraf grubunun ‘Kadın Emeği Bir Güne Sığmaz’ etkinliğinde çekilmiş ve derece almış fotoğrafları ile Ressam Elif Kır’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için yaptığı tablonun da sergilendiği mini bir sergi de gerçekleşti. Ayrıca birbirinden seçkin jürinin oyları ile fotoğraf dalında ilk 3’e girenlerin plaketleri takdim edildi.

Menajerlik Hizmetleri: Sanatçılar, yaratıcı profesyoneller için kariyer yönetimi ve danışmanlık. Modellik eğitimleri, atölye, work shop, oyunculuk eğitimleri

Organizasyon Hizmetleri: Özel etkinlikler, kurumsal organizasyonlar, konserler, fuarlar ve lansman etkinliklerinin planlanması ve yönetimi.

Danışmanlık Hizmetleri: Marka yönetimi, pazarlama stratejileri ve proje yönetimi konularında uzman danışmanlık.

Ayrıca uzun yıllardır sektörde ürettiğimiz defile, güzellik yarışması, modellik yarışması gibi organizasyonlarımız tüm hızıyla devam edecek. Sektöre kazandırdığı onlarca yeni yüze yenilerini ekleyerek Türk moda sektörünün yanı sıra uluslararası alanlarda da müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratmaya devam edecek Deniz Şaman ve ekibi.

Deniz Şaman Organizasyon Produksiyon ve Menajerlik, çözüm ortakları ve dostlarıyla beraber müşterilerinin başarılarına ortak olmanın ve onların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmanın gururunu yaşıyor. Deniz Şaman; “Ulusal ve uluslararası arenada örnek gösterilen, güvenilir ve tercih edilen bir marka olmaya devam edeceğiz. Yeni ofisimizin açılışını kutlamak ve ‘Fular’ isimli film projemizin tanıtılması için düzenlediğimiz özel etkinliğe gelen basın mensuplarına, iş ortaklarımıza ve dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.