Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Cyrano Rock, sezonun son temsillerini veriyor

Cyrano Rock, sezonun son temsillerini veriyor
Ucuz Web Tasarım
30.05.2024
A+
A-

İçinde bulunduğumuz 2024 yılında, tiyatro alanında senelerdir yürüttüğü çalışmalarıyla yurtdışında ve yurtiçinde önemli başarılara ulaşması, geleneksel tiyatromuzdan…

İçinde bulunduğumuz 2024 yılında, tiyatro alanında senelerdir yürüttüğü çalışmalarıyla yurtdışında ve yurtiçinde önemli başarılara ulaşması, geleneksel tiyatromuzdan yola çıkan çağdaş sahnelemelerle tiyatroya yeni bir soluk getirmesi ve sanat yönetmenliğini yaptığı Tiyatro Keyfi’nin çarpıcı eserlerinde genç oyunculara cesaretle önemli roller vermesi gerekçeleriyle layık bulunduğu Tiyatro Gazetesi Yaşam Boyu Onur Ödülü ve Üstün Akmen Özel Ödülü ile dikkati çeken yönetmen ve oyuncu Kemal Başar’ın yakında uluslararası platforma da çıkacak olan son eseri “Cyrano Rock”, bu sezon İstanbul’daki son temsillerini Şişli, Ataköy ve Kadıköy’de veriyor.

Pınar Çekirge’nin “Tiyatro Keyfi’nden bir başka başyapıt”, Dilek Türker’in “Ders niteliğinde, göz alıcı”, Tekin Deniz’in “Bizlere şahane hatıralar ve düşünceler bıraktı”, Hakan Altıner’in “Büyük klasiğin çok farklı yorumunda Kemal Başar olağanüstü oynuyor”, Kamil Hızer’in “Oyun beni duvardan duvara vurdu” dediği rock müzikal tarzındaki komediyi Edmond Rostand’ın klasik eseri Cyrano de Bergerac’dan yola çıkarak Hakkı Ergök yazdı. Çok beğenilen müzikler Nurkan Renda, çarpıcı kostüm tasarımı Canan Göknil, koreografi ise Kerem Kuraner’in imzasını taşıyor. Cyrano rolündeki Kemal Başar’ın aynı zamanda dramaturjisini ve ışık tasarımını da yaptığı eserde sanatçıya Zelal Barlas, Efe Can Karakaya ve Zeynep Yaylıcıoğlu eşlik ediyor.
Oyunun programı şöyle:
📍31 Mayıs Cuma 20.30, Şişli Tiyatrosu
📍1 Haziran Cumartesi 20.30, Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi
📍6 Haziran Perşembe 20.30, Kadıköy Baba Sahne
Eserin biletlerine Biletinial, Bubilet, Biletix, Mobilet, Passo ve oyun günü gişeden ulaşılabiliyor. Rezervasyon ve toplu satış için 05461009634 numaralı telefonu aramak gerekiyor.
Tiyatro Keyfi’nin eserlerinin her gösterimini ÇYDD ve ADD’nin 10’ar burslu öğrencisi ücretsiz izleyebiliyor. Aynı zamanda kimi gösterimlerde Askıda Ne Var aracılığıyla üniversite öğrencilerine ücretsiz davetiye uygulaması da yapılıyor.
Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.