Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Cengiz Aktürk defilesi ünlü tasarımcı Cihan Nacar imzasıyla gerçekleşti !

Cengiz Aktürk defilesi ünlü tasarımcı Cihan Nacar imzasıyla gerçekleşti !
Ucuz Web Tasarım
08.02.2022
A+
A-

20 yılı aşkın süredir moda sektörünün sevilen isimlerinden biri olan Cengiz Aktürk ilk defilesini 02.02.2022’de Mandarin Oriental Bosphorus , İstanbul’da gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en popüler noktalarında mağazalaşan ve yurtdışına da açılan Cengiz Aktürk büyük yankı uyandıran defile öncesinde şunları söyledi: “Türkiye’nin bir markasını daha dünyaya açmış olmaktan mutluyuz. Biz köklü bir markayız. Dünya modasını yakından takip ediyoruz. Koleksiyonumuzu çok başarılı bir tasarımcıya teslim ettik. Çok mutlu ve gururluyuz.’

Tasarımları ile adından sıklıkla söz ettiren  tasarımcı Cihan Nacar’ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği defilenin açılışını güzelliği ile göz dolduran top model Tülin Şahin yaparken, kapanış izleyicileri kendisine hayran bırakan Çağla Şikel ile oldu. Birbirinden göz alıcı tasarımları taşıyan isimler arasında Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu da vardı .

Ünlü tasarımcı Cihan Nacar ‘Son derece dinamik ve genç olan bu koleksiyonda renkleri ve formları çok özgürce kullandım. İstanbul’un en özel lokasyonlarında mağazaları bulunan Cengiz Aktürk vitrinlerinde bahar ayında satışa sunulacak koleksiyonumu sizlerin beğenisine sunmak için sabırsızlanıyorum. ‘ dedi.

Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları ile sosyal medyanın güçlü isimlerinin davetli olduğu defile büyük beğeni topladı.

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.