Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

“Borçsuz Yaşama Sanatı” Ayhan Özden’den Para ve Maneviyat Üzerine Değerli Dersler

Son yılların en çok okunan para, zenginlikle ilgili kişisel gelişim kitaplarından birisi yazar Ayhan Özden’in Borçsuz Yaşama Sanatı. Amazon Amerika Best Seller yazar Ayhan Özden’in Türkiye’de satış rekorları kıran ilk kitabı Borçtan Kurtul Allah Aşkına’dan sonra yazdığı kitabı Türkiye’nin en büyük yayınevlerinden Ayyıldız Yayınevi etiketiyle raflarda yerini aldı.

“Borçsuz Yaşama Sanatı” Ayhan Özden’den Para ve Maneviyat Üzerine Değerli Dersler
Ucuz Web Tasarım
14.11.2022
A+
A-

Ayhan Özden Borçsuz Yaşama Sanatı isimli kitabında, çoğu sözde finans gurusunun sunduğu gibi, zengin olmak için herkese uyan tek bir formül için satış konuşması yapmıyor. Ama bunun yerine, ticaretin/yatırımcılığın karmaşık dinamizmini anlayan, piyasa hareketlerinin ve iş büyümesinin nedeni olarak davranışsal finansa saplantılı olan, parayla ilişkimizin bilim veya matematik değil, dopamin ve kortizol, korku ve açgözlülük, gurur ve kıskançlık ve sosyal karşılaştırmalar, kısacası parayla ilişkimizin aslında psikolojik olduğunu yalın ve esprili bir dille anlatıyor.

kişi, adam, erkek içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturulduAslında, bu kitabın amacı yazarın hizmetini satmak değil, bize parayla olan ilişkimize ve ona karşı nasıl daha iyi bir tutuma sahip olabileceğimize dair tam bir psikolojik anlayış vermek. Ülkenin durumunun malum olduğu şu günlerde okumak için ideal bir kitap.

Ayhan Özden 3-11 Aralık’ta İstanbul Tüyap ktiap fuarında Ayyıldız Yayınevi standında yeni kitabı Çırak’ın lansmanında hayranlarının kitaplarını imzalayacak ve söyleşi gerçekleştirecek.

 

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.