Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Bahçeşehir Ayna Sahne’de Bayhan rüzgarı

Bahçeşehir Ayna Sahne’de Bayhan kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı

Bahçeşehir Ayna Sahne’de Bayhan rüzgarı
Ucuz Web Tasarım
23.05.2024
A+
A-

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan ve bugünlerde “Tiryakinim” adlı şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Bayhan İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri olan Ayna Sahne’de hayranlarına ve müzikseverle unutulmaz bir gece yaşattı.

Bayhan’ın Ayna Sahne’de vereceği konserin açıklanmasının ardından hayranları ve müzikseverler geceye katılmak için günler öncesinden rezervasyonlar yaptırdığı öğrenilirken gecede büyük bir izdiham yaşandı.

Sahne sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bayhan “Şu an her şey çok keyifli. Yaz konserlerimize Adana’dan start vereceğiz. Bu gece ilk kez sahne aldığım Bahçeşehir Ayna Sahne’nin atmosferi beni çok heyecanlandırdı. Hem kendim eğlendim hem beni izlemeye gelenler müthiş bir keyif aldılar.İstanbul’un böyle mekanlara ihtiyacı var. Yeni şarkılarım önümüzdeki haftalardan itibaren müzikseverlerle buluşmaya devam edecek” diyerek duygularını ifade etti.

Bahçeşehir Ayna Sahne işletmecisi Emre Durman’da yaptığı açıklamada “İstanbul’u böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu hissettik ve önceliğimiz müşteri memnuniyeti üzerine olacak şekilde sahnemizi hizmete açtık. Bu hafta Bayhan olduğu gibi her hafta sahnemizde ünlü isimleri ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.