Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Azerbaycan’da “Teşkilat” dizisinin benzeri büyük ilgi gördü

Azerbaycan’da “Teşkilat” dizisinin benzeri büyük ilgi gördü
Ucuz Web Tasarım
02.06.2021
A+
A-

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve kısa bir sürede ekranların fenomen dizilerinden “Teşkilat” dizisinin farklı bir versiyonu Azerbaycan’da izleyicisi ile buluştu. İfşa adıyla Azerbaycan’da ekranlarda  yayınlanmaya başlanan “İfşa” dizisinin ilk bölümü reyting rekorları kırdı.

“İfşa” dizisinin yapımcısı Ramiz Aliyev Türk basınına verdiği röportajında “Azerbaycan tarihinde bir dizinin İçişleri Bakanlığı’ndan alınan bir izinle başladı. Dizimizin ilham noktası “Teşkilat” dizisi olurken dizimizin çekimlerine başladık. Yayınlandığı ilk gün dizimiz reyting rekorları kırarken sosyal medyada büyük yankı uyandırdı” dedi.

Ramiz Aliyev çok yakın bir zamanda Türk ve Azerbaycan Emniyet Müdürlükleri ile ortak bir projeyi harekete geçirmek için ön hazırlıklarımızı tamamladık.  Kısa bir süre sonra bu proje ile hem Türkiye hem Azerbaycan’da projemizi izleyicisiyle buluşturmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz diyerek duygularını ifade etti.

 

Ucuz Web Tasarım
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.