Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Avukat Mülhan Tümer, Mesleki Yolunu ve Renkli Sosyal Hayatını Anlatıyor!

Avukat Mülhan Tümer, Mesleki Yolunu ve Renkli Sosyal Hayatını Anlatıyor!
Ucuz Web Tasarım
21.03.2024
A+
A-

2007 yılında hukuk fakültesi diplomasını aldıktan sonra İstanbul’un hızlı temposuna adım atan ve kısa süre içerisinde kendi hukuk bürosunu kuran Gaziantepli Mülhan Tümer, şimdi de özel hayatındaki renkli detaylarla gündemde.

Mülhan Tümer, bir yandan İstanbul’da çalışma temposu oldukça yüksek bir avukat iken, diğer yandan da sosyal hayatıyla dikkat çekiyor. Kendine has stil ve karizmasıyla her daim göz önünde olan Tümer, “İstanbul zor bir şehir ama ben burada kendimi buldum” diyor.

İş hayatında dürüstlük ve müvekkillerine adanmışlık ilkesiyle ilerleyen Tümer, sosyal yaşamında ise tam bir keşfetme tutkunu. Yeni yerler görmeyi, farklı kültürleri deneyimlemeyi ve sevdikleriyle kaliteli zaman geçirmeyi çok seviyor. “İşim beni çok meşgul ediyor ama daima yeni bir şeyler öğrenmeye, yeni insanlarla tanışmaya ve hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum,” diye ekliyor.

Mülhan Tümer’in tutkuları arasında dünya mutfaklarından lezzetler denemek ve bu lezzetleri sevdiklerine sunmak da var. Yemek yapmayı bir terapi olarak gören Tümer, “Mutfakta zaman geçirmek, benim için en büyük kaçışlardan biri” diyor. Ayrıca, tiyatro ve sinema gibi sanatsal aktivitelerle de ilgileniyor, düzenli olarak yürüyüş yapıyor ve dünya çapında pek çok ülkeyi ziyaret etmiş bir gezgin.

Mülhan Tümer, “Hayatımı sadece mahkeme salonlarında ve ofiste geçirmiyorum. Her insan gibi benim de kendi ilgi alanlarım, tutkularım ve hedeflerim var. İşimdeki kadar, sosyal hayatımda da mutlu ve dengeli olmak önemli,” diye vurguluyor.

Hukuk dünyasının yanı sıra, geniş bir sosyal çevreye sahip olan Mülhan Tümer, geleceğe dair planlarında hem mesleki başarılarını artırmak hem de kişisel gelişimine katkıda bulunacak yeni hedefler peşinde koşmayı amaçlıyor.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.