Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Arzu Çetin “Yılın En Başarılı Aile Danışmanlığı Uzmanı” ödülüne layık görüldü.

Aile Danışmanlığı alanında, 2016 yılından bu yana binlerce kişiye ulaşan Arzu Çetin bu alanda başarısını aldığı ödülle de perçinledi.

Arzu Çetin “Yılın En Başarılı Aile Danışmanlığı Uzmanı” ödülüne layık görüldü.
26.09.2024
A+
A-

Aile Danışmanlığı alanında, 2016 yılından bu yana binlerce kişiye ulaşan Arzu Çetin bu alanda başarısını aldığı ödülle de perçinledi.


Bu yıl 16.kez düzenlen Altın Melek Ödülleri’nde yılın en başarılı aile danışmanı ödülünü alan Arzu Çetin aynı zamanda bugüne kadar kaleme aldığı “Sana Herkes İmrenmeli”, “Gece Gözlüm Sen Misin?” adlı eserleriyle de bir yazar olarak ön plana çıkmayı başarırken 2019 yılından bu yana da çocuk ve ergenlerle de çalışmaya başladığı öğrenildi.

Eserleri hakkında da kısa bir açıklama yapan Çetin “Burada özellikle şunu belirtmek isterim ki “Sana Herkes İmrenmeli” bir kadının maddi-manevi zorluklar ve bazı durdurucu davranışlar karşısında hayal ettiği güzelliklere yürümek için neleri göze alabildiğini ve bunları yaparken anneliğini de hakkıyla yerine getirmek için nasıl büyük bir mücadele verdiğini anlattım. “Demek ki hikayen buraya kadarmış” cümlesinin ardından “Hayır hikayem yeni başlıyor” diyen bir kadının kararlığını, kendi gücünü ortaya koyuşunu ve başarısının gururunu yaşadığı günlerini anlattım.” dedi.


Arzu Çetin adlığı ödül sonrasında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Öncelikle beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Kendi alanımdaki bilgi ve birikimleri nasıl değerlendiririm düşüncesi ile hareket ederek aileler için bir başucu kitabı olacak bir kitap hazırlığındayım. En büyük mutluluğum danışanlarıma verdiğim önerilerim ve yönlendirmelerimle hayata sıkıca bağlandıklarını görmektir” diyerek duygularını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.