Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Diş teli

Anıl Yılmaz “Bu gurur bana yeter”

Anıl Yılmaz “Bu gurur bana yeter”
Ucuz Web Tasarım
19.10.2023
A+
A-

Eskişehir’in ve ülkemizin saygın reklam şirketlerinden biri olan Emir Reklam şirketinin yöneticisi Anıl Yılmaz yine kendisi gibi Eskişehir’in ve ülkemizin önde gelen iş insanlarından biri olan Gökhan Kopuz ile birlikte Eskişehir’de Career Award’s adına düzenledikleri ödül töreninden elde ettikleri tüm geliri Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladılar.

Bu yıl ilki düzenlenen Career Award’s ödül töreninin sunuculuklarını İpek Şenol ve Tuğba Özay sunarken ödül törenine başta Ece Gürsel olmak üzere sanat, iş, siyaset ve cemiyet dünyasının seçkin insanları katıldı.

Ece Gürsel ödül töreninde ödül alan konukları kırmızı halıda konuk ederken gecede ayrıca sahne alarak geceye katılan misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ayrıca yapılan dans şovları misafirler tarafından büyük bir coşkuyla izlenirken keyifli dakikalar yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Ödül töreni sonrası Ece Gürsel’e röportaj veren Anıl Yılmaz’da yaptığı açıklamalarda “Bu ödül töreni için gecemizi gündüzümüze kattık. Amacımız asla sadece bir ödül töreni yapmak değildi. Bu törenle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın hayatlarına dokunmaktı. Bunun içinde Çocuk Esirgeme Kurumu ile birlikte yola çıktık ve elde ettiğimiz geliri kurumumuza bağışladık. Bundan dolayı hem kendim hem bu yolda ki iş ortağım Gökhan Topuz’un da aynı duygu ve his içinde olduğuna eminim. Şu an bu ödül törenimizi yurt dışına taşımak gibi bir hedefimiz var ve yaklaşık 6 ay içerisinde Belçika’da ödül törenimizi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Ucuz Web Tasarım
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.